FAME viert 20-jarig bestaan

Fanagalo heeft voor het jubileumjaar van muziekwinkel FAME (Kalverstraat, Amsterdam) speciale campagnemiddelen ontwikkeld om het jubileumjaar te promoten. Speciale (verkoop)-acties en optredens zijn gedurende het jaar prominent gelabeld met dit grafische ontwerp.

Op zondag 21 november 2010 vierde FAME officieel zijn 20e verjaardag met een feest in de Melkweg te Amsterdam. Klanten, vrienden en medewerkers van FAME konden genieten van optredens van De Wolff, Alain Clark, Ilanois, De Kast, Blaudzun, Alderliefste, Moke, Bert Heerink & Jan Akkerman. Naast een popquiz hield ‘popprofessor’ Leo Blokhuis nog een leuke lezing naar aanleiding van zijn nieuwe ‘soundbook The Sound of the Westcoast, 1965 – 1979’. Al eerder, op 16 november, gaf niemand minder dan Lang Lang in Amsterdam een jubileumconcert voor de trouwe Klassiek-klanten.

Fanagalo verzorgde deze avond tevens de fotografie en maakte een uitgebreid fotoverslag van de avond, te bewonderen op de website van FAME.

Comments are closed.